Stigao je megaduet Justina Biebera i Shawna Mendesa i zvuči bolno!

Ono što smo čekali godinama, desilo se ove nedelje! Justin Bieber i Shawn Mendes objavili su svoj prvi duet, numeru pod nazivom “Monster”. Još lepše, osim pesme odmah smo dobili i spot, koji odlično održava prilično mračnu temu koja provejava stihovima!

Doduše, spot nije baš spektakularan, jer momci 90% vremena u njemu provode na vrhu jedne bele platforme izdignute u sred neke šume, a sve se dešava tokom noći. Ipak, to znači da su njih dvojica sve vreme zajedno dok često svojim pokretima pokazuju kakav im je bol nanet, piše Cosmopolitan.

Shawn i Justin imali su različite životne puteve, ali ono što ih ujedinjuje u ovoj numeri to je da su obojica osetili kakva je cena slave. U refrenu, oni tako pevaju, “Šta ako se sapletem, šta ako padne? Da li sam onda ja monstrum? Šta ako zgrešim, šta ako se slomim, da li sam monstrum? Javite mi to.

Justin posebno bolno zvuči dok peva stihove, “Imao sam 15 godina kad me je svet postavio na tron, imao sam velike snove o tome da imam koncerte i stvaram sećanja. Napravio same neke loše poteze pokušavajući da izgledam kul, uznemirila me je njihova ljubomora. Podignete me, pa me zgazite. Preuzeću odgovornost za sve što sam uradio, uzmite mi to za zlo, kao da se vi sveci.”

Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2021: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?

Reakcije na video su izuzetno pozitivne što možemo videti po komentarima na YouTubeu, a i nama se pesma baš dopala na prvo slušanje! Ipak, video ne obara rekorde kad je reč o broju pregleda, s obzirom da ih je “tek” više od 12 miliona nakon više od jednog dana. Biće da su nas k-pop zvezde razmazile, s obzirom na neverovatne brojke do kojih one dolaze! Da li se vama dopada “Monster”? Nadajmo se da će doći dan kad ćemo Biebsa i Shawna videti da je izvode zajedno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Stigao je megaduet Justina Biebera i Shawna Mendesa i zvuči bolno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.