Da li Justin Bieber zaista vređa Shawna Mendesa u svojoj novoj pesmi?

Shawn Mendes se ubi pričavši koliko voli Justina Biebera i koliko ga je od detinjstva smatrao svojim uzorom, a nedavno je poželeo i sreću Hailey i njemu, nakon što je objavljeno da su se verili. Iako je on tad poručio da je zaista iskren kad to kaže jer je Hailey uvek doživljavao kao prijateljicu, mnogi veruju da ga Biebs ismeva stihovima nove pesme.

Kao što znamo, Jus gostuje na novom DJ Khaledovom hitu “No Brainer”, gde kaže, “Štrčiš iz mase draga, bez razmišljanja/Nije teško odabrati”, što se odnosi na Hailey a onda sledi i “On ili ja, ali budi realna, nema tu razmišljanja.” Ovaj drugi deo mnogi tumače to kao da je Hailey odabrala njega a ne Shawna kao i da to i nije bila neka dilema jer je on mnogo bolji izbor.

Zvuči li ovo kao glupa teorija s obzirom koliko se Shawn lepo ponaša prema njih dvoje? Zvuči, ali ne zaboravite jednu jako važnu stvar – Hailey je odmah nakon početka veze sa Biebsom pobrisala sve svoje slike sa Shawnom Mendesom. Nismo sigurni da je istorija zabeležila slučaj da neko zbog novog dečka briše slike svojih prijatelja!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zaista se promenio: Sel će još više voleti Biebsa posle njegovog novog pisma!

5 thoughts on “Da li Justin Bieber zaista vređa Shawna Mendesa u svojoj novoj pesmi?

  1. Mislim da Jus nije takav i da je to da bi pesma bila coo.Ali mi sve to sa brisanjem slika zvuci uverljivo!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.