Bivši verenik poručuje Demi Lovato: Ne prozivaj me u svojim govorima

Max Ehrich i Demi Lovato toliko ludo su se voleli u mesecima koje su proveli u vezi da su se čak i verili, ali ta priča nam je već poznata, jer su tako radili i Pete Davidson i Ariana Grande, pa su ipak raskinuli. Nažalost, isto se dogodilo i Maxu i Demi, čak je identična i tenzija među njima i napadi preko javnosti. Nažalost, vatra nikako da se stiša i da konačno prestanu da pričaju jedno o drugom preko medija, pa je Max opet morao da se obrati!

Naime, Demi Lovato je održala kraći govor na People’s Choice Awardsu, pa je tom prilikom pričala kako je ovo bila najduža godina u njenom životu, i kako je “živela kao i svi drugi”, počela da se bavi fotografijom i slikanjem, bila u izolaciji, ali se i verila i raskinula veridbu. Sve ovo je rekla komičnim tonom, podsmevajući se svemu što je prošla, a Max Ehrich je imao potrebu na to da reaguje:

“Eksploatisanje našeg raskida nije samo opuštena šala. Prestani da pričaš o meni na dodelama nagrada, hvala” javio se Max, očigledno govoreći o Demi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Ehrich (@maxehrich)

Da sve bude pak još smešnije, Max je u potpunosti preboleo Demi i snimljen je kako se ljubi sa Mariah Angeliq na plaži i to pred paparacima! Da li je sve ovo samo privlačenje pažnje, ili pažnju privlači sa komentarima o Demi, procenite sami!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Demi se, očigledno, oseća dosta bolje nego Max, jer živi život punim plućima, toliko da je drastično izmenila svoj imidž! Kao što na fotkama iznad možete videti, pevačica je promenila lični opis potpuno skrativši kosu, a promenila je i boju u plavu. Demi ovako izgleda vrlo retro, a komentari su vrlo pozitivni – kako se vama dopada?

Pročitajte još  Demi Lovato: Mrzela je “svaki pedalj” svog tela – ali više ne! (video)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.