Sad se i drže za ruke: Ostalo je samo da Shawn Mendes i Hailey Baldwin zvanično objave da su par!

Hailey Baldwin možda je davno izgubila Justina Biebera ali sad uz sebe ima jednog takođe vrlo uspešnog Kanađanina, Shawna Mendesa! Njih dvoje nerazdvojni su mesecima ali tek sad dolaze potvrde da su nešto više od prijatelja.

Opet, ovakve priče ne bismo prenosili da je u pitanju HollywoodLife (Justin Bieber je svojevremeno zamolio ljude da ih bojkotuju!) ili neki takav medij ali informacija dolazi od časopisa People. Po njihovim rečima, Hailey i Shawn bili su jednoj žurci koju je priređivala Kendall Jenner povodom Noći veštica a odatle su izašli držeći se za ruke.

“Zagrlio ju je a i na žurci su sve vreme bili zajedno”, priča jedan izvor i kaže da su oni otišli oko 1 ujutru. Hailey Baldwin je nakon kratke veze sa Jusom izazvala veliko interesovanje modnih kuća pa sad radi kampanje Ralpha Laurena, Moschino ili Dolce Gabbanu a to joj je omogućilo i da dođe do Shawna sa kojim se odlično slaže već duže vreme.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Biebsova mama prihvatila Hailey: Ona je dar!

5 thoughts on “Sad se i drže za ruke: Ostalo je samo da Shawn Mendes i Hailey Baldwin zvanično objave da su par!

  1. Neeeeeee! Ona nije dobra za njega ma glupaca jedna nek ide k Justinu, Camilla mu je bolji izbor jos nista nije potvrdeno i mislim da nisu zajedno ne pisite gluposti!!

  2. Najbitnije je da su oni sretni bez obzira ako se vama ne sviđa Hailey. Btw. MendesArmy mislim da si ti ispala bezobrazna jer si fan Shawna kao i ja ali bi ti tehnički hejtala osobu koju on voli što je baš bezobrazno od tebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.