Šta se trenutno dešava sa Marcusom i Martinusom?

Nove informacije o Marcusu i Martinusu dolaze nam na kašičicu ovog leta, pa ih samo povremeno saznajemo iz skandinavskih medija. Iako se fandom nada novom albumu i najavi turneje, sve što se trenutno dešava govori nam da takve stvari uopšte nisu na vidiku.

Momci povremeno odlaze za Oslo gde se nalazi sedište njihove muzičke kuće, ali i gde snimaju svoje nove pesme. Ipak, umesto najava novih numera, oni uglavnom izbacuju obrade poznatih hitova. Nema nikakve sumnje da se njih dvojica dosta muče, a boli saznanje da je pesmi “Belinda” trebalo oko pedesetak dana da dođe do milion pregleda.

Marcus i Martinus stalno ističu da ne žele da izbace novi album sve dok traje korona, jer u takvim okolnostima neće moći da ga promovišu putem turneje. Iako je to razumljivo, treba reći da su se za razliku od njih, brojne zvezde odlučile na suprotan korak. To uključuje i Arianu Grande, Justina Biebera, Oliviu Rodrigo i druge. Mala aktivnost momaka doprinosi i osipanju fandoma koji očajnički želi da čuje nešto novo od njih. Sve ovo je jako tužno, ali Famoza će nastaviti da piše o njima dokle god je vama to važno.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Norveške TikTok zvezde prekršile zakon, Marcus i Martinus jedni od njih!

One thought on “Šta se trenutno dešava sa Marcusom i Martinusom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.