Shawn Mendes je alergičan na pse, kaže Camila

Ljudi imaju svakakve alergije, ali Shawn Mendes baš nije prošao dobro! Naime, kako je ispričala njegova devojka Camila Cabello, njemu smetaju psi, tako da je ona bila prinuđena da svog ljubimca izbaci iz spavaće sobe. Cam ima zlatnog labradora Tarzana kojeg je usvojila tokom pandemije.

“Shawn je alergičan na pse. Da nema alergiju, pas bi definitivno spavao bukvalno na namam”, priča Cam a prenosi Ace Show Biz. Camila kaže da je psa usvojila tokom pandemije jer je shvatila da mora da napravi pauzu i da promeni neke stvari u životu kako bi unapredila svoje mentalno stanje.

“Meni je to bilo potrebno”, priča ona. “Osećala sam se premoreno, pa je za moje mentalno zdravlje bilo blagoslov što sam bila prisiljena da stanem i promenim stvari. Pronašla sam neke druge hobije i bolji balans između posla i života. Takođe sam pronašla i naše kuče, Tarzana.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li želite koncert Camile Cabello u regionu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.