Objavljeni detalji o novom albumu Shawna Mendesa!

Shawn Mendes je svojim prvim albumima postigao veliki uspeh i ima veliki broj hitova, što ga čini jednim od najpoznatijih pop muških zvezda – gde se onda on nalazi svih ovih meseci i gde je nova muzika? On već jako dugo nije pričao o novom albumu, iako se znalo da ide u studio redovno i da se nešto sprema bez sumnje! Fandom nestrpljivo čeka da se neki trač potvrdi, a mi konačno vidimo da se nešto dešava povodom novih pesama koje je Shawn registrovao.

Naime, tračevi da nova muzika stiže brže nego što smo mislili krenuli su kada je na Google vestima izašla objava portala Genius lyrics sa novom registrovanom pesmom – u naslovu je pisalo “Shawn Mendes – Wonder”, međutim, kad kliknete sada na taj link, on govori da je u pitanju greška i da nema nikakvog teksta objavljenog. Postoje šanse da će Shawn uskoro objaviti pesmu “Wonder”, jer se ovakve stvari uglavnom dogode pre potvrde da pesma izlazi!

Da je ovo tačno govori nam i činjenica da je Shawn uradio tetovažu “wonder”, a portal Album Of The Year takođe ima stranicu posvećenu istoimenom albumu Shawna. Nema šanse da je sve ovo slučajnost!

Shawn ovih dana trijumfuje i bez nove muzike, jer je na kanadskim dodelama nagrada SOCAN proglašen najnagrađenijim kanadskim izvođačem u jednoj godini, jer je kući poneo pet trofeja. Shawn je ovim napisao istoriju dodele, a ova godina je zbog pandemije izmenila i prirodu događaja, jer je prvi put održan onlajn i odložen na nekoliko meseci.

Pročitajte još  Famoza music chart #98 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

Što se Shawnovog ljubavnog života tiče, nema nikakve potvrde da su Camila i on i dalje zajedno, ali ni da su raskinuli. Camila je u avgustu na jednoj slici nosila Shawnov džemper, ali nema potvrde da se njih dvoje čuju i viđaju kao nekad. Ni Cam ni Shawn ne žele da se oglase!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.