Ariana i Justin uplatili milione deci ostaloj bez roditelja

Justin Bieber i Ariana Grande još su u maju 2020. predstavili pesmu “Stuck With U“, koja je stigla i do prvog mesta američke top liste. Od tad pa do danas, pesma je zaradila preko 3,5 miliona dolara a sav taj novac uplaćuje se deci koja su izgubila roditelje koji rade kao lekari, policajci ili vatrogasci, piše Variety.

“Kad je svet počeo da se zatvara zbog virusa, tražili smo način kako da pomognemo ljudima”, priča Shauna Nep, koja radi za Scootera Brauna, koji je agent Ari i Jusa. “Podržali smo fondaciju koja pomaže porodicama ljudi koji izlažu sebe opasnostima i gube živote. Ponosni smo koliko smo novca sakupili i šta smo sve postigli. Zahvaljujemo se fondaciji na njihovoj posvećenosti.”

Da se podsetimo, Justin i Ariana su prodavali i fizičke kopije singla sa njihovim ručnim potpisima, ali nažalost, njih nije bilo moguće nabaviti jer su oni bili dostupni samo fandomu koji živi u Americi. Ipak, s obzirom da se sav profit od prodaje upućuje američkim porodicama, njih dvoje verovatno su pomislili kako ne bi bilo u redu da ova akcija bude internacionalnog karaktera.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Zašto se ljubiš sa Biebsom?" Nova fotka Ari Grande zbunila deo Arianatora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.