Šta se to desilo sa profilima Marcusa i Martinusa na Instagramu?

Marcus i Martinus priznaju da im je korona oduzela mnogo toga, poput prilike da predstave svoj novi album ili odu na turneju. Ipak, korona nije objašnjenje za neke stvari, a jedna od njih su njihovi Instagram profili. Naime, oni su “mrtvi” praktično već godinama!

Momci su negde u vreme svojih rođendana 2019. predstavili svoje posebne Instagram profile, gde su ubrzo sakupili gotovo identičan broj pratilaca. Kako su oni tad objašnjavali, oni su to uradili kako bi imali više prostora da objavljuju svoje privatne fotke.

Nama se to činilo kao super ideja, jer zaista nije dobro da oni na svoj jedini profil koji koriste za posao stavljaju sve i svašta. Mnogi su se naravno bojali da će ovo značiti da se njih dvojica razdvajaju, ali kako se ispostavilo, to naravno nije istina.

Naprotiv, kako se ispostavilo, oni su od ovih profila davno odustali! Naime, Marcus je poslednju fotku objavio pre skoro dve godine, odnosno 25. marta 2019. godine! Ni Martinus nije puno bolji, jer je on prestao sa objavama 11. aprila iste godine. To znači i da na oba profila ima jako malo fotki, a prati ih približan broj ljudi, nešto preko 200.000.

Pročitajte još  Nova era: Marcus i Martinus od danas snimaju spotove za pesme sa novog albuma!

MMeri će nas ispraviti, ali niko od momaka nije govorio zašto su im profili zapušteni, a i kad smo radili Instagram Live sa njima, među stotinama pitanja koja su došla od vas, nijedno se nije odnosilo na to!

I Marcus i Martinus još uvek koriste svoje profile

Doduše, to što su profili zapušteni, ne znači da ih oni ne koriste! I danas su oba momka objavljivala storije na njima, a Marcus je stavio i story naše čitateljke Marije sa profila marcusmartinus.stalking.

Mi samo možemo da se nadamo da momci znaju šta rade i da će ovu godinu iskoristiti da povrate u život svoje muzičke karijere, i nadamo se, da nam opet dođu. Svi naši planovi za njihov dolazak ne vrede ništa ukoliko oni ne zakažu koncert, a hoće li koncerta biti najviše zavisi od zainteresovanosti naših MMera.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nestvarno: Mosjøen Marcusa i Martinusa ušao u četvrtfinale Norway Cupa, danas zabeležili dve pobede!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.