Lisa protiv Lene: Zakazan TV duel za ponedeljak!

Lisa i Lena sve rade zajedno, a i tome dolazi kraj, i to pred TV kamerama! Devojke su zakazale duel uživo, a tamo će se pred milionima gledalaca boriti jedna protiv druge! Ipak, u pitanju je samo zabavni kviz šou pod nazivom “Wer weiß denn sowas?”

Kako piše It’s In TV, emisija u kojoj devojke učestvuju emituje se u ponedeljak, 11. januara u 18h na televiziji Erste (1) koja je možda dostupna kod nekih naših kablovskih provajdera.

“Wer weiß denn sowas?” emituje se već više od pet godina na ovoj televiziji, a jedna epizoda traje oko 45 minuta. Ovo je ipak drugačiji od svih kvizova, jer u njemu postoje stalni kapiteni, kojima se u svakoj epizodi pridružuju novi takmičari. Publika u studiju tako će odrediti u kom timu će biti Lena, u a u kom Lisa!

Publika ovo radi ne samo iz zabave, već i jer dobijaju novac ukoliko devojka za koju su navijali pobedi! U glavnoj rundi postoji 12 pitanja, a na svako pitanje postoje tri moguća odgovora. Kako svako od takmičara dobija po šest pitanja, oni maksimalno mogu da osvoje po 3000 evra, pod uslovom da znaju sve!

Publika i tu može da se uključi i da odgovori umesto devojaka na jedno pitanje. Nakon ove runde, dolazi finale gde treba odgovoriti na jedno pitanje u roku od 20 sekundi, a takmičari mogu drastično povećati ili smanjiti zarađeni novac u zavisnosti od toga koliko ga ulože.

Pročitajte još  Lisa i Lena: Često zaplačemo zbog fanova!

Nemački jezik može biti ozbiljna barijera, ali sigurni smo da fandom ne bi propusti priliku da gleda Lisu i Lenu ukoliko to bude moguće!

Prethodnih dana dešavaju se i ne tako lepe stvari vezane za njih dve, jer neki fanovi javno izjavljuju da podržavaju jednu devojku više od druge, a traže i da njih dve prave razdvojene profile na društvenim mrežama. Njima se to nimalo ne dopada, sudeći po tome što lajkuju komentare u kojima se kaže da to nije dobra ideja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.