Nije mu lako: Harry Styles i Olivia Wilde slomili srce njenog bivšeg verenika!

Harry Styles nas je sve malo zavarao pričama kako je sigurno singl sve vreme tokom karantina i kako i on ima “neke opcije”, ali ništa ozbiljno. Ne bismo rekli da su ove priče istinite, jer svi mediji uveliko pišu o njegovoj interesantnoj romansi sa 10 godina starijom Oliviom Wilde, koja je glavna na setu njegovog novog filma “Don’t Worry, Darling”. Osim što su njih dvoje obelodanili vezu držeći se za ruke, sad stižu i vesti kako se povodom svega oseća Olivijin bivši verenik, jer je ona pre svega dva meseca bila u ozbiljnoj vezi!

Naime, Olivia je pre Harryja bila verena za Jasona Sudeikisa, sa kojim je raskinula tek u novembru 2020. godine, a da je veza bila krajnje ozbiljna govori i činjenica da Jason i Olivia imaju i dvoje dece! Harry je u celoj toj priči prilično mlađi od oboje, ali njemu razlika u godinama očito ne smeta.

Ipak, Jasonu izgleda da dosta smeta to što se Olivia tako brzo oporavila od raskida: “Olivijina veza sa Harryjem traje već malo duže i Jasonu sve više slama srce. Ona je pak probala vezu jako pažljivo da krije od javnosti” kaže izvor. Nije sasvim sigurno ni da li su se Olivia i Jason uopšte rastali u novembru ili ranije 2020. godine, jer je bilo različitih navoda da njihova veza slabi.

Pročitajte još  Suze same teku: Ovih tri minuta objašnjavaju zašto je Harry Styles jedno od najdivnijih bića na planeti! (video)

Izvor za Us Weekly otkrio je javnosti još jednu još interesantniju informaciju, a to je šta je Harryja zapravo privuklo kod starije koleginice Olivie! “Harry voli što je Olivia tako ambiciozna i samouverena, i privukla ga je njena inteligencija. Pamet i njena nezavisna priroda bili su odlučujući faktori” otkriva izvor.

Izvor za People potvrđuje i da se Olivijino i Harryjevo držanje za ruke na svadbi prijatelja nije završilo na tome: “Bili su u Montekitu u Kaliforniji tog vikenda zbog svadbe, tad im je bilo tek par nedelja veze, i među prijateljima su bili jako bliski fizički i izgledali su presrećno” prenosi ovaj insajer.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Harry Styles

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kako izgledaju pregovori sa Sel i da li Harry zaista odlazi u glumce? FamozaTV #11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.