Šta li se desilo? Instagram Selene Gomez je skoro čitav dan bio zaključan!

Samo dan nakon što smo objavili njenu izjavu kako se u Instagramu diže uzbuna svaki put kad se ona isključi sa ove društvene mreže, Selena Gomez odlučila je da zaključa svoj profil čime je izazvala i paniku među fandomom koji nije bio siguran šta se dešava!

Naravno, zaključavanje profila ne znači da niko ne može da ga vidi – svih 130 miliona njenih pratilaca i dalje su mogli da mu pristupe, ali ne i ljudi koji to nisu. Navodno, Sel je neposredno pre ove odluke objavila sliku na kojoj je pisalo, “Više nikad neću dozvoliti nekome da nagađa šta sam htela da kažem. Niti ću ih pozvati u svoj dom. Ovo baš povređuje. Najsmešnije je što niko ne poznaje moje srce”.

Sve ovo je napisano preko dela Billboardovog članka u kome se objašnjava da Selena ima ogromnog plišanog medveda za kojeg se kaže da je bio poklon kojeg je htela da se otarasi ali to ipak nije učinila. U međvremenu, Sel je otključala profil a kako na njemu i dalje stoji naslovnica Billboard magazina, i dalje je pitanje šta se to zaista desilo! Ostaje nam samo nada da je sve u redu sa Sel.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prenos je noćas: Demi i Selena su apsolutno preslatke u promo videima za We Day! (video)

One thought on “Šta li se desilo? Instagram Selene Gomez je skoro čitav dan bio zaključan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.