Zašto je Selena prebacila svoj Instagram na private? Zato što je šeprtlja!

Selena Gomez je na nešto manje od jednog dana prebacila svoj Instagramu profil na private, što je značilo da ga mogu videti samo oni koji je već prate… što je “samo” 130 miliona ljudi. Nakon toga su svi ostali zbunjeni šta se dešava a ispalo je da je istina vrlo jednostavna!

Omiljena teorija je bila da je Selena vrlo nezadovoljna editorijalom za časopis Billboard, odnosno delom teksta u kome reporter iznosi neke procene koje se njoj nisu dopale. Međutim, prava istina je da je Selena slučajno uspela da pomeri setovanja na Instagramu i prebaci profil na private čega uopšte nije bila svesna!

Kako prenose mediji, njoj je o tome obavestio neko od članova tima pa je ona to brzo ispravila pa je ubrzo stigla do 131 miliona sledbenika! To ipak ne menja činjenicu da je Sel bila ljuta zbog intervjua, najviše zbog toga što kaže je novinar izmislio njene reči, odnosno da nikad nije rekla da će nekome pokloniti plišanog medu koji je i sama dobila na poklon.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Oduvek bila šarmantna: Selena Gomez objavila svoje prelepe slike iz detinjstva!

One thought on “Zašto je Selena prebacila svoj Instagram na private? Zato što je šeprtlja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.