Prevaranti ih vole: Justin Bieber i Katy Perry ostali bez skoro po tri miliona pratilaca na Twitteru!

Društvene mreže su već jako dugo pod udarom prevaranata koji imaju na milione lažnih profila, a Twitter pokušava da se izbori sa tim pa je prošlog četvrtka pobrisao više desetina miliona takvih naloga. Interesantno, to je nanelo najviše štete Justinu Bieberu i Katy Perry!

Katy Perry tako je ostala bez 2.8 miliona sledbenika, a odmah iza nje je Justin Bieber koji sad ima 2.8 miliona sledbenika. Preko dva miliona izgubili su još Lady Gaga, Barack Obama, Taylor Swift, Rihanna i Britney Spears. Dosta bolje je prošla Selena Gomez koja je ostala bez nešto više od milion ljudi, a Demi Lovato je izgubila još manje. Interesantno, najviše pratilaca ovim brisanjem je izgubio sam Twitter, skoro osam miliona!

Ako se pitate zašto ljudi prave tolike lažne naloge, to uglavnom čine čitave organizacije iz Kine, Indije i sličnih mnogoljudnih, a siromašnih zemalja, koji onda nude da vas zaprate sa tim nalozima u zamenu za novac. Nažalost, čak i neke naše zvezde i mediji koriste njihove usluge.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Besna: Demi Lovato prekinula prijateljstvo sa Nickom Jonasom?

One thought on “Prevaranti ih vole: Justin Bieber i Katy Perry ostali bez skoro po tri miliona pratilaca na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.