Šta KPop fanovi imaju protiv Ariane Grande?

#ArianaGrandeIsOverParty hešteg je nedavno ušao na trending, a većina onih koji su tvitovali taj hešteg pripadaju KPop fanovima. Ispostavilo se da Ari ima prilično zapetljanu priču sa njima i da oni nisu toliko laki na praštanju. Ariana se, izgleda, nije toliko lepo pokazala nekoliko puta prema njima, a oni su rešili da skrenu pažnju na to.

Ovaj hešteg je zapravo započeo jedan Swiftie, a KPop fanovi su se priključili jer ih je mnogo i osećaju se kao da imaju nerešene rečune sa Arianom. Sve je počelo nakon što je Ariana napala jednog fana koji ju je optužio za plagiranje pesme Franka Oceana. Ariana je na taj komentar odgovorila prilično drsko “nisam (plagirala). izmenili smo intermeco jer preferiram adore. molim vas ne izmišljajte sr*anja kad se izlogujem na nekoliko sati, a vama postane dosadno”.

Devojka koja je to napisala je zapravo Arianatorka koja se kasnije izvinjavala, plakala i molila da joj se oprosti, a Ariana joj je odgovorila “pa…i dalje te volim. uvek”.

Takođe, prijavljeno je i da se Ariana ponašala loše prema fanovima u Južnoj Koreji na koncertu u Seoulu, iz kog je otišla čim se koncert završio, bez ikakvog razgovora sa novinama i fanovima, što inače uvek radi, pa su je optužili da joj je nastup “mehanički”. Chun Tae-young, CEO Hyundai Carda, koji je promovisao ovaj koncert, čak je okačio i javno izvinjenje svima zbog Arianinog ponašanja. Takođe, on kaže da njegova kompanija nije odgovorna za Meet&Greet koji nije održan, a mnogi fanovi su platili ogromne sume preko Arianinog zvaničnog sajta da bi ga dobili.

Pročitajte još  "Molimo se za Arianatore": Sel, Tini, Tay, Biebs, Demi, Katy i broje druge zvezde uz Ari i fandom!

Ariana je postavila nezvanični odgovor na ovo, gde je na Twitteru napisala “ja ohrabrujem ovakve šouove i posebne momente sa vama. Uživam u svakom momentu i beskrajno sam zahvalna na vama. stalno”.

Takođe, Arianini fanovi su napali izvođača Krisa Wua, zbog koga Arina pesma “thank u, next” nije bila prva na top listama. On je izbacio svoj prvi solo album (ranije je nastupao sa grupom “EXO”) drugog novembra, da bi već petog bio u prvih top 10 na top listama. Arianini fanovi su ga optužili da je “bot”, a njen menadžer Scooter Braun je morao da interveniše i da kaže da je u kontaktu sa Krisom i da mu on i Ariana nikad nisu želeli ništa loše.

I tako je počeo masovni trending, kome je zapravo u cilju da natera ljude da slušaju nekog drugog sem “precenjene” Ariane Grande. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  MTV VMA ucenjuje Arianu: Ne dođe li, neće pobediti!

6 thoughts on “Šta KPop fanovi imaju protiv Ariane Grande?

  1. Iskreno, jeste Ariana drsko odgovorila, ali da je nešto skrivila k-pop fanovima ne bih rekla. I sama pratim malo k-pop, ali ne vidim da se nešto strašno desilo.

  2. Twitter je jako dobar, ali i jako toksičan i ovakvi heštegovi su jako glupi. Onaj odgovor koji je Ari objavila vezan za plagiranje je razumljiv – ljudi jako brzo prenose glasine o poznatima i ona je htela da stane toj glasini na kraj. Nije se baš dobro izjasnila, ali bila je uzrujana, pa eto – svima nam se nekad desi da u momentu tako nešto kažemo. Za ovo u vezi Korejskih fanova do sad nisam čula tako da stvarno ne znam, a ovo poslednje su Arianatori zabrljali, ne ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.