Ulazak u ekskluzivni klub: Ariana Grande ima i drugu pesmu sa više od milijardu pregleda!

Ariana Grande nedavno je prvi put prešla cifre od milijardu pregleda sa jednom pesmom (“Problem”) a sad ju je dostigla i sa “Side To Side” koji će uskoro postati i njena najgledanija pesma. Na ovaj način Ari je ušla u malobrojan klub izvođača koji imaju više od jednog spota sa preko milijardu pregleda.

Kako je i “Bang Bang” vrlo blizu milijarde (ima 955 miliona pregleda), Ariana će za najviše par nedelja biti među izvođačima sa tri videa sa preko milijardu pregleda a oni se trenutno mogu izbrojati na prste jedne ruke! Sveukupno, svi Arianini spotovi pogledani su 7,5 milijardi puta!

Inače, trenutno je 67 video prešlo cifru od dve milijarde pregleda a od toga njih 14 ima i više od dve milijarde. Među njima, Taylor Swift je jedina koja ima dve pesme sa dve milijarde pregleda. Evo i kako izgleda trenutno stanje kad su u pitanju pregledi Arinih pesama.

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Momak koji je tešio umiruću osmogodišnju Arianatorku: Tražila je svoju mamu, ne prestajem da plačem

9 thoughts on “Ulazak u ekskluzivni klub: Ariana Grande ima i drugu pesmu sa više od milijardu pregleda!

  1. Svaka.cast. Famozo, i Taylorina Bad blood je presla milijardu☺. Sad Tay ima 3 pesme sa preko milijardu pregleda. Bravo Ari!!!!

  2. Famozo, Ariana je dobila neku dijamantsku stvar, ne znam ni ja šta za svoj četvrti album, KOJI JOŠ NIJE NI OBJAVILA!

  3. ariana najbolja kao uvek,volim je svim svojim srcem,ali ipak ari moje srce djeli sa jos nekim,a to je Nick Merico :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.