Khloe Kardashian optužena da kopira Arianu Grande!

Sestre Kardashian poznate su po svojim estetskim zahvatima, a često se nađu na metama kritika kako pretjeruju s njima do same neprepoznatljivosti. Ovih se dana Khloe našla na metama kritika Arianatora jer ona novim izgledom neodoljivo podsjeća na njihovu ljubimicu, Arianu Grande.

Kako navodi Insider, Khloe je na snapchatu postavila snepove gdje je nosila dugu smeđu kosu u repu s šiškama začešljanima na stranu. Khloe je imala i oštar oblik eyelinera na očima, a fanovi su odmah primijetili sličnost s Arianom Grande te su neki išli toliko daleko da su je optužili kako ju i kopira.

„Zar ona pokušava kopirati Arianu Grande?“ pitao se jedan komentator „Jel to Ariana Grande?“ sarkastičan je bio drugi „Ariana Grande vibre“ komentirao je treći.

Neki su fanovi pokazali svoju zabrinutost za Khloein izgled „Ona izgleda kao druga osoba u ovim videima, skoro je nisam prepoznao“ izjavio je jedan fan „Khloe je uvijek bila lijepa žena, ali mora prestati s toliko zahvata, više je ne prepoznajem“ zabrinuo se drugi.

Khloe je i prije bila na meti optužba kako kopira izgled drugih poznatih osoba, pa je prošle godine bila na optužbama kako je iskopirala Beyonce. Tom je prilikom odgovorila na komentar kritičara koji ju je pitao zašto izgleda toliko drugačije na svim svojim slikama. Khloe je na komentar sarkastično odgovorila kako ima novi transplantaciju lica svaki tjedan.

Pročitajte još  Sestre Kardashian sad fotošopuju i svoju visinu!

Kardashiani su poznati po svojim brojnim estetskim zahvatima koje konstantno poriču bez razloga. Nema ništa loše u estetskim zahvatima, ali mnogi nisu svjesni kako njihov izgled nije dostižan prirodno, već samo pomoću estetskih zahvata.

Khloe nije komentirala optužbe o kopiranju Ariane Grande, kao ni Ariana. Arianatori nisu u tolikoj mjeri napali Khloe oko njezinog izgleda koliko fanovi samih Kardashiana. Javnost je očito već naviknula na promjene izgleda sestara Kardashian svako malo, a njihovi potezi sve više liče na očajanost za publicitetom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Marina Gradac je urednica portala Famoza.net. Uz pisanje, ona je učenica srednje glazbene škole i part time kompozitor glazbe. Od malena voli ćitanje, pisanje i glazbu. Uz njezin stalan rad na Famozi, ona objavljuje i svoje glazbene kritike u rubrici “My Blog”.

One thought on “Khloe Kardashian optužena da kopira Arianu Grande!

  1. TO MI NISTA NIJE NOVO.ONAKO MNOGI FANOVI ILI U OVOM SLUCAJU
    POZNATE LICNOSTI KOPIRAJU ARIANU GRANDE.<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.