Velikodušna: Taylor Swift uplatila četiri hiljade dolara Swiftieju u dugovima zbog škole!

Četiri hiljade američkih dolara za Taylor Swift nisu velike pare, ali za obične ljude poput nas to je veliko bogatstvo! Taylor svoje bogatstvo troši na razne nekretnine kojih ima mnogo, ali isto tako je i velikodušna prema svom fandomu u nevolji, kao što je ovoga puta pomogla Swiftieju iz Kanade koji se našao u dugovima zbog škole, toliko velikim dugovima da više nije odbijao pomoć ni od koga!

Naime, devojka iz Toronta po imenu Ayesha veliki je Swiftie, što je Tay primetila na svojoj omiljenoj društvenoj mreži Tumblr, gde se Ayesha požalila da nema novca da plati troškove školarine: “Stvarno ne mogu da platim školarinu i stanarinu ovog semestra tako da ako iko želi da mi pomogne, stvarno nisam u poziciji da odbijem” napisala je ona, a samo dva sata kasnije, stigla joj je Taylor Nation uplata od šest hiljada kanadskih, odnosno četiri hiljade američkih dolara!

“Nastavi da učiš, Ayesha, voli te Taylor” napisala joj je Tay uz uplatu, što je Ayeshu posebno raznežilo. Ovo nije prvi put da Tay pomaže fandomu da nastavi edukaciju, jer je i 2015. godine uplatila novac fanu za školarinu, a sitne poklone koje Tay fanovima šalje s vremena na vreme ne treba ni napominjati!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Jasmina šalje fenomenalan test ličnosti: Mogu li da pogodim kom fandomu pripadate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.