Niall Horan: Ja sam samo običan momak koji živi ludo!

Dok svet nestrpljivo očekuje Niallov solo album „Flicker“, on otkriva kako njegov život trenutno izgleda i pita se da li ga je slava promenila, sluša novi singl Taylor Swift i izbegava aplikaciju Tinder!

„Mislim da me je slava u neku ruku sigurno promenila, jer garantovano postoje neke stvari koje običnim ljudima ne deluju kao svakodnevica, ali mislim da sam ja samo običan momak koji vodi prilično lud život“ skromno će Niall. „Ne volim da trošim mnogo novca, zapravo prodao sam svoj automobil i trenutno vozim rođakov. Osim kuće, nisam ni na šta trošio mnogo novca, čak ne volim ni da izgledam skupo kada je odeća u pitanju.“

Ako ste se pitali šta trenutno sluša, Niall baš kao i svi mi obožava „Look What You Made Me Do“ od Taylor Swift! „Baš je zarazna i kul, prosto moraš da đuskaš uz nju“ kaže Niall. Od strahova ga najviše muči klaustrofobija i ponekad zbog toga ima problem sa avionima, a osim toga plaši se smrti. „Sama ideja umiranja me jako plaši i ne želim da mislim o tome. Ne želim uopšte da se mešam u te stvari“ odgovorio je kada je bio upitan da li veruje u život nakon smrti. A da li on pokušava da na internetu nađe devojku? Još uvek je singl, ali ne upušta se u to! „Nikada ne bih išao na Tinder, ni u ludilu. Sve to mi je jako odvratno i vulgarno“ priznaje Niall koji teži ka ozbiljnoj i iskrenoj vezi.

Pročitajte još  Niall Horan podržao Taylorinu novu muziku, ona mu zahvalila

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.