Miley Cyrus o tragediji u Mančesteru: Jedva čekam da dobijem priliku da zagrlim moju drugaricu Ari!

Miley Cyrus duboko je potreslo sve što se desilo na koncertu Ariane Grande u Mančesteru pa kaže da će to uticati i na njen život odnosno buduće nastupe koje planira tokom promocije svog novog albuma.

Miley kaže da je morala da promeni način na koji razmišlja. “Vi znate da ja ne hodama okružena mnogim ljudima, telohraniteljima iil kako već ali sad shvatam da je potrebno ne samo zbog mene već i zbog svih. Ovo mi je otvorilo oči. Moram da zaštitim sebe ali i publiku na mojim koncertima”, objašnjava ona.

Miley se potpuno promenila poslednjih meseci i sad želi da obnovi prijateljstvo sa devojkama koje su joj nekad mnogo značile a jedna od njih upravo je Ari. “Za moju drugaricu Arianu ovo je bilo… van svakih granica i jedva čekam da joj dam veliki zagrljaj”, poručuje Miley.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Angela nam šalje test ličnosti: Da li si velika ii mala Ariana Grande?

4 thoughts on “Miley Cyrus o tragediji u Mančesteru: Jedva čekam da dobijem priliku da zagrlim moju drugaricu Ari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.