Ne želi da se izvini: Priča o Aci Lukasu i BTS-u je izgleda završena

Ne želi da se izvini: Priča o Aci Lukasu i BTS-u je izgleda završena

Kao što smo već pisali, pesma Ace Lukasa “Veran” uklonjena je sa YouTubea nakon žalbe koju je uputio BTS tim zbog očigledne krađe, a od tad pa do danas pažljivo smo pratili reakcije svih aktera, pa i samih medija. I pored velike pobede koju je izvojevao BTS Army, ostaje prilično gorak ukus, jer je ovaj slučaj do kraja ogolio muzičku scenu u Srbiji.

Ako se pitate šta se to desilo od momenta kad je pesma uklonjena pa do sad (prošlo je malo više od nedelju dana), kratak odgovor je – skoro ništa! Nekoliko je doduše zaista prenelo da je Acina pesma obrisana, ali su te vesti vrlo površne. Niko ne navodi da je ovo vrlo jasan slučaj, odnosno da je naš muzičar otkupio prava na ukradenu numeru i da samim tim nema nikakve sumnje da mu je pesma obrisana sa punim pravom.

Da zna koliko se osramotio, Aca najbolje govori time što sad ćuti o svemu i pretvara se kao da se ništa nije dogodilo. Iz svog potpisa na Instagramu obrisao je YT link za “Veran” a nove objave posvetio je totalno drugim stvarima. Bruku nije hteo da komentariše ni IDJ sa kojim je Lukas i snimio spot. Još jednom, na muzičkoj sceni Srbije i okolnih zemalja ima mnogo talentovanih, fenomenalnih muzičara koje i sami često slušamo. U tu grupu ipak nikad nećemo ubrajati pojave kao što je Aca Lukas i slični folkeri. Podržavajući njih smanjujete šanse da nam dolaze strane zvezde, jer je organizatorima mnogo lakše i jeftinije da on peva u areni nego BTS, Justin Bieber ili bilo ko drugi. I verujte, ne znamo nijednog organizatora koji je srećan što je to tako, ali oni nisu tu da nameću šta ćete slušati, već da rade u skladu sa vašim željama.

Pročitajte još  Tumblr brojke kažu: Jungkook i BTS su najpopularnije K-pop zvezde 2019. godine!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ne želi da se izvini: Priča o Aci Lukasu i BTS-u je izgleda završena

  1. Nadam se da će se idalje slušati ljudi kao što su Ari,Jus,Sel,Tini,Shawn,MM i mnogi drugi.Mislim da je takođe ovim događajem Aca Lukas izgubio puno fanova,ali zaslužio je!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.