Da li je ovo Justin? Billie Eilish doživela šok gostujući kod Ellen! (video)

Voditeljka Ellen DeGeneres baš voli da muči svoje slavne goste, ali i gledaoce, a gostovanje Billie Eilish je najnoviji primer za tako nešto. Mlada muzičarka pojavila se u njenom šou, a jedna od tema bila je Justin Bieber, s obzirom da ga Billie prosto obožava. Ellen to dobro zna, pa se u klipu koji najavljuje šou prosto igra sa mladom muzičarkom!

Tokom klipa koji traje manje od minut, Ellen prosto muči Billie koja nije sigurna da li će upoznati Justina Biebera ili se voditeljka samo šali sa njom. Nakon što ju je praktično uverila da će se to desiti, onda je ubija u pojam rečima da će se to desiti, a video se završava u momentu kad iz sanduka iskače neko!

Stvar je što se video tačno prekida u momentu kad je jako teško proceniti ko je momak koji iskače – očigledno je da na glavi ima periku, ali nije lako zaključiti da li je u pitanju Jus ili neko od saradnika u šou! Šta vi mislite? Ellen, Billie i Justin nam to neće odati, a premijera je zakazana za 1. april.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko donira najviše para na akciji ugostiće Justina Biebera u svom domu!

2 thoughts on “Da li je ovo Justin? Billie Eilish doživela šok gostujući kod Ellen! (video)

  1. Iskreno, mislim da to nije Justin jer znam da pričaju da je on trenutno u jako lošem psihičkom stanju, ali ipak nikada se ne zna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.