Billie Eilish: Plašila sam se Eminema ceo život!

Billie Eilish je jako neobična pojava na muzičkoj sceni i teško ju je svrstati u jedan konkretan žanr, ali je poznato da je hip hop njena najveća ljubav! Tim povodom pevačica je za Noisey pričala malo o uticajima hip hop muzike na njen život, i tom prilikom je neke kolege posebno pohvalila, a kolegu Eminema je opisala kao nešto „strašno i jezivo“!

Billie je u videu morala da bira između tri stvari ili osobe, a kada je upitana za repere, odmah je rekla da je Childish Gambino za nju najbolji reper na svetu! „Milijardu posto Childish Gambino. Eminema sam se plašila čitav svoj život, crkavala sam od straha. Ali Childish Gabino me je formirao kao ličnost, to je ludost, ne može nikada da se poredi ni sa kim na ovom svetu“ priča Billie kao pravi odani fan!

Kada je trebalo da bira između biljaka, životinja i ljudi, Billie je odabrala životinje, a kad je upitana da li bi provela jedan dan bez prijatelja, hrane ili telefona, lako je odlučila šta bi eliminisala! „Sigurno telefon, da nije moj posao da budem na telefonu odmah bih ga ostavila. On uništava naše živote“ smatra Billie. Pogledajte i ceo video!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Billie Eilish: Ludo je što dobijam nagradu posle Ariane Grande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.