Odmah iza su Little Mix: Spice Girls imaju najuspešniji britanski ženski singl i album ikada!

Tokom devedesetih nismo imali Little Mix, ali je svetom zavladao jedan njima sličan ženski britanski bend – Spice Girls! Ove devojke doživele su neverovatnu slavu i njihova pesma „Wannabe“ i danas se sluša, pa sve to govori da je upravo ta pesma na prvom mestu kada su u pitanju svi singlovi ženskih bendova iz Engleske ikada!

Spice Girls su, gledajući najuspešnije singlove u Engleskoj ikada, i dalje neprikosnovene i najprodavaniji singl ikada je njihov „Wannabe“, a odmah iza njih našle su se mlađe koleginice Little Mix sa himnom „Shout Out To My Ex“! Little Mix su u Engleskoj toliko slušane da one nemaju samo jednu pesmu u top 10, već su tu i „Black Magic“ i „Touch“, a Spice Girls su zauzele i osmu poziciju sa „2 Become 1“! Pogledajte i celu listu, na kojoj ćete primetiti skoro sve najveće hitove ikada, ukoliko ste dobar poznavalac muzike.

1. WANNABE -SPICE GIRLS
2. SHOUT OUT TO MY EX – LITTLE MIX
3. NEVER EVER – ALL SAINTS
4. WORK FROM HOME – FIFTH HARMONY FT TY DOLLA SIGN
5. BLACK MAGIC – LITTLE MIX
6. NO SCRUBS – TLC
7. TOUCH – LITTLE MIX
8. 2 BECOME 1 – SPICE GIRLS
9. WHOLE AGAIN – ATOMIC KITTEN
10. C’EST LA VIE – B’WITCHED

Spice Girls su se nedavno i ujedinile ponovo, i dalje pune Wembley stadion kao da nije prošla decenija od njihovih uspeha, one uspešno prolaze i u streaming eri, i kako one kažu, jako im se dopada nova „girl power“ era u kojoj su devojke hrabre kao što su one bile na vrhu svoje slave.

Pročitajte još  Perrie Edwards o svom izabraniku: On je savršen!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Spice Girls

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.