Haker ukrao golišave fotke od Belle Thorne, a ona ih potom objavila sama!

Bella Thorne ne može bez skandala! Nekad se zaista čini kao da uživa u tome, ali ovog puta ona je bila žrtva hakera koji je došao do golišavih fotki na njenom telefonu. Kako to biva, on je od nje tražio veliki novac da ih ne objavi, ali Bella mu je uzvratila tako što ih je hrabro objavila javno!

Doduše, golotinja za Bellu nije ništa posebno, pa joj verovatno i nije teško palo. “U prethodna 24 časa pretili su da će objaviti moje golišava slike”, napisala je Bella na svom Twitter profilu uz slike razgovara sa hakerom koji je objavio da ima njene slike i videe. “Osećam se užasno. Osećam se da je neko od mene uzeo nešto što je bilo namenjeno samo jednoj osobi. Ja sad sama objavljujem ove slike – to je moja odluka. Mogu da spavam večeras jer sam povratila kontrolu.”

Slike baš i nisu za Famozu, ali lako se mogu pronaći na Twitteru Belle Thorne. Na njima su delom ili u potpunosti prikazane njene grudi, ali Bella ni ranije nije imala problem da ih pokazuje. Ova objava donela joj je već skoro 100.000 lajkova, a primera radi, njene objave u proseku imaju po 20 puta manje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne kupila kuću u Los Anđelesu zahvaljujući novcu koji zarađuje putem društvenih mreža!

One thought on “Haker ukrao golišave fotke od Belle Thorne, a ona ih potom objavila sama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.