Billie Eilish: Mislila sam da su Spice Girls izmišljeni likovi!

Billie Eilish se od detinjstva bavi muzikom i dobro poznaje njenu istoriju iako je još uvek vrlo mlada. Međutim, ona kaže da pojma nije imala da su Spice Girls prava grupa, iako je reč o najvećoj ženskoj grupi u Britaniji koja je ostvarila ogroman uspeh i u Americi!

Naime, Spice Girls su 1997. godine snimile film “Spice World”, a Billie je nekako zaključila da je ta grupa izmišljena za potrebe filma! “Mislila sam da je neko napisao muziku za taj film i da su te pevačice u stvari glumice. Nisam saznala istinu do pre dve godine!” Kako god bilo, Billie je učinila da se mi koji se sećamo hitova devojaka osećamo baš staro!

Spice Girls inače uskoro kreću na novu turneju nakon što su se okupili, ali bez Victorie Beckham koju nikakav novac nije mogao ubediti da se vrati. Ona ipak kaže da podržava devojke, ali da je muzička karijera završena za nju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billie Eilish: Razmišljala sam na koji način da se ubijem

6 thoughts on “Billie Eilish: Mislila sam da su Spice Girls izmišljeni likovi!

    1. Sasvim moguće – ovih dana smo svi u tolikoj gužvi da žurimo koliko možemo da spremimo vesti. Famoza nažalost nije nešto od čega možemo da živimo, a ovi dani su našoj ekipi izuzetno naporni. Nadamo se da ćete nas istrpeti neko vreme.

      1. Ne nisam mislila da vas kritikujem. Samo sam primjetila. Svi pozdravi za ekipu

        1. Ma možeš, i nama je krivo što je to sad tako :/ Verujemo da je ovo samo privremeno ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.