Besplatno i dostupno: Evo kada i kako možete gledati koncert Little Mix!

Little Mix su u poslednjih par godina imale mnogo nesrećnih slučajeva zbog kojih su otkazivale i odlagale koncerte i turneje – iako bi time malo ipak izgubile poverenje fandoma, njihovi koncerti su ipak nešto što je svima veliki doživljaj. Devojke su i ovogodišnju turneju otkazale, ali ovaj put nije do njih već su nastupi svih izvođača otkazani, ali LM žele da se vrate onlajn nastupom i mi vam sad prenosimo kada i kako možete da ispratite događaj!

Devojke su bile slomljene što ne mogu ovog leta na scenu: “Razočarane smo što nećemo imati letnje koncerte, tome smo se baš nadale. Nadamo se da ćemo makar onlajn moći da ujedinimo ljude, otpevamo neke svoje omiljene pesme i napravimo kućnu žurku” ispričale su Jesy i Leigh-Anne.

“Vraćamo se u biznis sa jedan poseban koncert za Meerkat Music, uključite se 21. avgusta da vidite nešto posebno” napisale su devojke na Twitteru. Koncert će se održati 21. avgusta u 20 časova po britanskom vremenu, a po našem vremenu to je sat kasnije, odnosno 21 čas.

Meerkat Music organizovao je nedavno koncert starije slavne grupe Take That kojoj je pripadao Robbie Williams, a Little Mix su drugi bend koji će stati na njihovu scenu. Prenos koncerta možete pratiti na njihovom YouTube kanalu ili Facebook livestreamu. Da sve bude još interesantnije, devojke će imati i voditelje koji će ih intervjuisati, pa će doživljaj biti kompletan.

Pročitajte još  Pišite im: Evo gde i kako pisati devojkama iz Little Mixa!

Koncert je, naravno, besplatan, ali moramo to da naglasimo s obzirom da su u periodu izolacije momci iz benda BTS naplaćivali svoj onlajn nastup i kupovale su se karte regularno. Planirate li da gledate?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Besplatno i dostupno: Evo kada i kako možete gledati koncert Little Mix!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.