Sofia Carson: Opsednuta sam serijom „Pretty Little Liars“, vrištala sam kad mi je ponuđena uloga!

I Sofia Carson voli „Pretty Little Liars“ kao i svaka obična devojka, s tim što se njoj ukazala prilika o kojoj mnogi sanjaju – da u njenoj drugoj verziji i glumi!

Sofia je postala deo omiljene ekipe za potrebe nastavka serije „Pretty Little Liars: The Perfectionist“, a kada joj se ukazala ova prilika, nije mogla da krije oduševljenje! „Bila sam opsednuta tom serijom, sve što sam gledala je ona“ otkriva Sofia. „Moj agent me je pitao da li sam zainteresovana da glumim u seriji, a ja sam vrisnula ’Šališ se? Apsolutno!’ i otišla sam sa namerom da glumim nekog drugog ali sam dobila Avu. Reakcije su bile predivne“ ističe ona.

Što se tiče nastavka „Descendants“, Sofia kaže da je i to jedan od najvećih izazova ikada! „Uvek je jako stresno snimati nastavak. Srećom, prvi deo se svima dopao a i drugi je bio jako zanimljiv, muzika takođe, svi se pronalaze u njoj. Nisam ni sanjala da ćemo imati fanove i u Tokiju“ kaže Sofia. Pitamo se da li zna da ima fanove i ovde!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Znate li ko su Destiny Hope ili Chloe Celeste Hosterman? Ovo su prava imena slavnih mladih zvezda!

3 thoughts on “Sofia Carson: Opsednuta sam serijom „Pretty Little Liars“, vrištala sam kad mi je ponuđena uloga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.