Sofia Carson čitala komentar iz Srbije: Pogledajte presladak video glumica iz „Pretty Little Liars“ kako hvale jedna drugu!

„Pretty Little Liars: The Perfectionists“ je nova verzija te slavne serije i vratila je omiljene lažljivice na male ekrane ili makar podsetila fanove na ovu popularnu seriju, a u ovoj verziji imamo priliku da gledamo i Sofiu Carson u ulozi Ave – Sofia je sa koleginicama iz serije snimila za Teen Vogue video koji definitivno treba da pogledate!

Ponekad smo svi preumorni i zauzeti da zaboravljamo da čestitamo prijateljima na uspesima i da ih pohvalimo za nešto, pa će vas ovaj video sigurno inspirisati ako nemate ideju kako nekome da uputite lepu reč! Janel Parrish, Sasha Pieterse i Sofia Carson sastale su se da jedna drugoj čitaju divne pozitivne poruke sa Twittera, pa su se tu našli i emodžiji i komplimenti poput „ti si neverovatna, fenomenalna, jedinstvena i sjajna“, ali ostavljamo vama da pogledate video da biste osetili konkretnu emociju njihovih reči!

Mi ipak izdvajamo komentar koji možete videti na 0:42, gde Sofia Carson čita komentar jednog momka iz Srbije koji nadamo se zna da se ovo desilo!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Sofia Carson: Super je biti zloća!

One thought on “Sofia Carson čitala komentar iz Srbije: Pogledajte presladak video glumica iz „Pretty Little Liars“ kako hvale jedna drugu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.