Sofia Carson završila snimanje prve epizode “The Perfectionist”: Drama, mračne scene i misterije!

Serija “Pretty Little Liars” se praktično nastavlja kroz spinof pod nazivom “The Perfectionist” a delu stare ekipe pridružila se Sofia Carson koja je snimila probnu epizodu i sad se nada da je to samo početak.

Naime, uobičajena praksa za nove serije je da se snimi samo jedna epizoda nakon čega se on šalje direktorima TV kuće za koju je snimljena. Ukoliko im se dopadne, serija dobija čitavu sezonu. “Ova serija definitivno vuče inpspiraciju iz PLL ali je u pitanju čitav novi svet. Puno je drame, mračnih scena i misterije. Stalno imate osećaj da vas neko gleda, što baš liči na PLL”, kaže Sofia.

“Dosadašnje reakcije su bile neverovatne i nadamo se da će se ovo svideti ljudima koliko i nama. Dali smo sve od sebe za ovo i jako smo uzbuđeni”. Nadajmo se da će serija zaista zaživeti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Upoznajte je bolje: Sofia Carson je tema novog izdanja Famoza Stars!

3 thoughts on “Sofia Carson završila snimanje prve epizode “The Perfectionist”: Drama, mračne scene i misterije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.