Novi izazov: Sofia Carson će glumiti u seriji “Pretty Little Liars: The Perfectionist”!

3


Nakon saznanja da će se serija “Pretty Little Liars” nastaviti kroz novu seriju, nismo bili u mogućnosti da saznamo mnogo toga o tome, sve do danas!

Zvanični Twitter profil serije se oglasio sa saopštenjem da će se u nastavku serije pojaviti Sofia Carson u ulozi lepe blogerke Ave koja teži da bude modna ikona. Glumica naravno nije krila oduševljenje što se pridružuje ovoj ekipi, pa je poslala kratak tvit u kome je napisala da ne može da dočeka sve to.

Sasha Pieterse i Janel Parrish, koje će se takođe naći u  “Pretty Little Liars: The Perfectionist”, su joj poželele toplu dobrodošlicu u njihovu ekipu. Ogromna čast za Sofiu je kada se autorka serije, Marlen King oglasila na Twitteru rekavši da imaju novu slatku malu lažljivicu u ekipi.

Kako jedan izvor saopštava na samom početku će se desiti novo ubistvo koje će izazvati splat novih misterija, ali i zbližiće osobe koje se ne slažu baš najbolje. Kako još uvek nema više podataka o samoj seriji, a ni o Sofijinoj ulozi, moraćemo još malo da se strpimo dok ne bude više informacija o svemu tome.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sofia Carson

3

3 thoughts on “Novi izazov: Sofia Carson će glumiti u seriji “Pretty Little Liars: The Perfectionist”!

  1. Ja ne mogu da verujem,obozavala sam Sofiu do sada,sada je jos vise obozavam,srecicaaa <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.