Neplanirana promena: Sofia Carson se spremala za skroz drugu ulogu u seriji „The Perfectionists“!

Sofia Carson je u seriji „Pretty Little Liars: The Perfectionists“ dobila ulogu Ave, opasne modne dizajnerke koja je takođe i odlična hakerka, a ova interesantna uloga najpre uopšte nije bila planirana, i Sofia je želela da glumi skroz drugu devojku, ali nekad neočekivane promene budu još bolje, pa je Sofia dobila junakinju još bližu sebi!

Sve ovo, naravno, nije bilo poznato javnosti, sve dok rediteljka I. Marlene King nije u intervjuu otkrila kakve je to planove imala za Sofiu Carson! „Sofia je bila na ’Famous In Love’ dok smo mi planirali ovo, i znala sam još tad da je veliki fan ’Pretty Little Liars’. Ja nju previše obožavam, pa je došla i pročitala scenario. Nisam tad imala vremena da pišem za njenu junakinju, ali smo joj dali scenu iz ’Pretty Little Liars’ i izmenili imena, a ona je odmah pogodila i koja je scena u pitanju i kada se dogodila“ priča Marlene.

Marlene je zatim otkrila i da za Sofiu uopšte nije planirana uloga Ave, nego uloga koju je umesto nje dobila Sydney Park! „Sofia je najpre čitala scenario za Sydney, ali s obzirom na to kakva je ona modna ikona sama po sebi, i s ozbirom da je ona u stvarnom životu ista Spencer, pretvorili je smo je i ovde u modnu ikonu. Jer ona je tako vredna, pametna i vedra mlada dama“ ispričala je Marlene!

Pročitajte još  Sofia Carson: "Descendants" mi je promenio život!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Neplanirana promena: Sofia Carson se spremala za skroz drugu ulogu u seriji „The Perfectionists“!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.