Sofia Carson dobila glavnu ulogu u novom Netflixovom filmu!

Sofia Carson imala je prilike da se proslavi kroz brojne uloge u Disneyjevim filmovima kao što su “Descendants”, “Tini: El Gran Cambio De Violetta” ili “Adventures in Babysitting”, a sam vrhunac njene karijere dogodio se kada je dobila ulogu u “Pretty Little Liars: The Perfectionist”, što joj je sada donelo glavnu ulogu u novom Netflixovom filmu “Feel The Beat”!

Sam naziv filma nam ukazuje šta je zapravo njegova glavna priča, a to je ples – gde je Sofia glavna plesačica koja nakon što nije uspela da se proslavi na brodvejskoj sceni, vraća u svoj rodni grad i nevoljno je regrutovana da trenira grupu mladih plesačica za veliko takmičenje. Snimanje je počelo 25. jula u Torontu, Kanada, gde se snimanje radi po scenariju “Beautiful Boy” koji su napisali Michael Armbruster i Shawn Ku.

Osim Sofie Carson u filmu će se naći Wolfgang Novogratz, Donna Lynne Champlin, Enrico Colantoni, Lidya Jewett, Eva Hauge, Johanna Colón, Sadie Lapidus, Shiloh Nelson, Shaylee Mansfield, Justin Allan, Kai Zen, Carina Battrick, Brandon Kyle Goodman, Ken Pak, Dennis Andres i Amy Stewart. To su prvi detalji o čitavom projektu, a ko će igrati koju ulogu ili kada će biti premijera filma to još uvek nije poznato, međutim da ovo nije samo glasina, potvrdila je i sama Sofia na svom Instagram profilu uz screenshotove novinarskih članaka i opis “tajne su izašle”.

Pročitajte još  Famoza music chart #72 - "Got Me Started" kreće kao prvi, glasajte za tri omiljene pesme!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sofia Carson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.