Slavna voditeljka “preti” Seleni Gomez: Zvučiš kao beba, udariću te u grlo!

Pre nekoliko dana objavili smo priču, odnosno video o tome kako Selena Gomez bezuspešno moli paparace da joj daju barem dan odmora ali oni se na to ne obaziru i nastavljaju da snimaju. Ipak, ima i onih koji misle da se Selena samo prenemaže.

Wendy Williams je jedna od najslavnijih tokšou voditeljki u Americi a za Selenu kaže da je jako iritantna. “Selena jeste veoma talentovana, meni se dopada njena muzika”, kaže ona. “Međutim, mislim da se ona ne snalazi sa današnjom pop kulturom – šta da obuče, do koliko kasno smete da budete u izlasku. Ovih dana morate da se krećete, ne možete da sedite kući. Jadno biće.” Wendy dakle misli da je Sel dobra devojka kojoj ne prija to što mora da se pojavljuje u javnosti ali isto tako joj i zamera nešto – njen glas!

“Ako bude zvučala kao beba i kad bude imala 50 godina, ima da je udarim u grlo. Pričaš kao beba, dobro je i da znaš da hodaš kako treba”, završila je ona svoje izlaganje rimom. Selena zvuči kako zvuči ali i izgleda mnogo mlađe od svojih 25 tako ne vidimo problem u tome!

Pročitajte još  Famoza music chart #34

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Slavna voditeljka “preti” Seleni Gomez: Zvučiš kao beba, udariću te u grlo!

  1. Meni se bas dopada njen glas,a ova zena je ocigledno kreten koji je nezadovoljan svojim zivotom

  2. Meni Selena ima predivan glas i za svojojih 25 godina izgleda premlado,bukvalno ima bejbi fejs.Inače ta voditeljka je samo ljubomorna što i ona nije tako lepa i popularna kao Sel!

  3. Selena ima predivan glas, ne znam u čemu je problem. Bolje da zvuči kao beba, nego da ima grub glas.

  4. Ta voditeljica očigledno nema pametnijeg posla, pa je odlučila ispasri glupa, ali tko smo mi da joj to zabranimo? Selena je prelijepa i ima presladak glas, ne vidim zašto bi to nekome smetalo

  5. Ljudi su stvarno odvratni ponekad.Nemaju postovanja prema Seleni kada ih je lepo devojka zamolila da je ne snimaju barem jedan dan.Tezak je zivot poznatih licnosti kada ih tako stalno svuda prate paparaci tako da je okej sto Selena samo hoce da je ostave na miru.#RESPECT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.