Slavna voditeljka: Hailey je tu zbog para, Justin će se razvesti od nje i opet juriti Selenu!

Wendy Williams je jedna od najslavnijih i najuticajnijih voditeljku u Americi, a prepoznatljiva je po tome što se nikome ne ulizuje već kaže ono što misli. Na nesreću po Hailey Baldwin, ona za nju nema nimalo lepe reči!

Wendy kaže da je Haileyin tata Stephen gura u brak jer to vidi kao najbolji način da se spase. “On ima velikih problema sa novcem, pa pretpostavljam da znate da se ona udaje zbog novca”, kaže Wendy. Ona isto tako veruje da će se Biebs venčati sa Hailey, ali da će se gorko pokajati i plačući pojuriti u naručje Selene Gomez.

“Njihov brak neće potrajati. Vidite, bukvalno kad im prođe medeni mesec, videćete ga kod Selene”, priča ona. Wendy kaže i da je čula za priču da je Justin kupio verenički prsten još u maju kako bi ga dao Seleni, pa veruje da u tome ima istine. “Njih dvoje su raskinuli u maju a on je sad odjednom veren već u julu”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ludost ili hrabrost: Justin se kupao u ledenom jezeru!

6 thoughts on “Slavna voditeljka: Hailey je tu zbog para, Justin će se razvesti od nje i opet juriti Selenu!

  1. Ja se ne slažem s njom.Meni su Justin i Hailey ljepši par od Selene i Justina.

  2. Iskreno i ja mislim da se Hailey udaje zbog koristi i da će razvod biti prva stvar koju će poduzeti u braku😂

  3. Kraljica, slažem se s njom. Nakon prekida trebalo mu je 3 tjedna da zaprosi drugu osobu, to nije ljubav, to je farsa. Mislim da Justin previše nagli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.