Belieberi i Justin srušili BTS sa vrha na društvenim mrežama, Ariana i Selena se vratile u sam vrh!

Svemu dođe kraj, pa i vladavini BTS-a i njihovog fandoma na društvenim mrežama! Billboard je objavio svežu top listu popularnosti zvezda na najvećim društvenim mrežama sveta a posle zaista mnogo vremena, na tron je zaseo Justin Bieber zahvaljujući svom fantastičnom fandomu!

Belieberi su maksimalno ispratili Jusove koncerte u Australiji i na Novom Zelandu kao i njegovo druženje sa njima pa čak ni BTS koji je na svetskoj turneji to nije mogao da izdrži već je pao na drugo mesto! Puno razloga za sreću imaju i Arianatori i Selenatori – Ari se sa pete popela ne treću poziciju a Selena je sa 36. skočila na mesto broj 4! Top 10 zaokružuju Ed Sheeran, Shawn Mendes, Lauren Jauregui, Maluma, Demi Lovato i The Weekend.

Od zvezda koje su zabeležile veliki napredak izdvajamo Camilu Cabello koja je 11. a bila je 24, Snoop Dogga koji je 19. a bio je 49, Bruna Marsa koji je 21. a bio je 35, Martina Garrixa koji je 23. a bio je 42 ali i Zendayu koja se vratila na listu na sjajnoj poziciji broj 29. Interesantno, na listu se vratila i Taylor Swift pa sad svih šest mladih svetskih megazvezda (Demi, 1D, Taylor Swift, Justin Bieber, Selena, Ariana) imaju svoje predstavnike na njoj! Pogledajte kompletnu listu ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Ovo su sve nominacije, glasanje kreće već u nedelju!

8 thoughts on “Belieberi i Justin srušili BTS sa vrha na društvenim mrežama, Ariana i Selena se vratile u sam vrh!

  1. Presretna sam zbog Jusa,Sel,Demi i Ari.
    Jus je zasluzio 1. mjesto na billboard-ovoj listi,nadam se da ce se zadrzati jos duze od BTS-a.

  2. Tako je BELIEBERI samo tako da nastavimo i da se zadržimo puno puno puno na prvom mestu!

  3. I Lima bean je sad na listi, i Niall je skocio za dva mesta, jos samo Haz da dodje ♥

  4. I bravo i za Sel i Ari i Tay i Demz i svima, joooj koliko sam srecna sto kpop nije na vrhuuuu!!!!!!!

    1. nije na vrhu??? Izvini molim te kako nije??. BTS je pola godine vladao,dok ju mu za PETAMA bili Justin,Ariana,Selena…Prosle sedmice su TRI Kpop benda bili na listi,prvo se dobro informiši pa pisi. Pozz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.