Da li se Gigi Hadid zabavlja sa bivšim dečkom Selene Gomez?

Gigi Hadid je nedavno okončala svoju dugogodišnju vezu sa Zaynom Malikom, nakon više pokušaja da se veza obnovi i izgleda da je manekenka definitivno završila sa bivšim članom One Directiona, pored pokušaja pevača da je ponovo vrati. Ipak, to što je manekenka singl je samo dalo dodatan motiv medijima da je već povežu sa novim momkom, odnosno bivšim dečkom Selene Gomez!

U poslednje vreme Gigi je viđena sa Samuelom Krostom sa kojim je povezuju pod izgovorom da će tako što pre preboleti Zayna Malika. Sa druge strane, izvori bliski manekenki ističu da su njih dvoje samo prijatelji koji se znaju jako dugo. Njih dvoje su viđeni više puta zajedno u javnosti, ali Gigi je odlučila da istakle da Samuel nije “stvar”, aludirajući da ga ne bi koristila da preboli bivšeg.

Ne treba ni izostaviti da su Gigi i Sel u sjajnim odnosima, što je takođe jedan od razloga zbog kog se manekenka oglasila na Twitteru kada je videla glasine. “Ako ćete se prodavati i nastaviti da pišete naslove svaki put kad budem viđena sa prijateljem muškog roda, onda će biti mnogo nepotrebne konfuzije,” napisala je ona na Twitteru. Jedan od izvora dodaje da Gigi još uvek voli Zayna, ali da je svesna da njih dvoje više nisu jedno za drugo, kao i da Zayn ima dosta problema. “Gigi je još uvek singl,” zaključio je insajder.

Pročitajte još  Povratak: Selena Gomez predstavila duet sa Juliom Michaels!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Da li se Gigi Hadid zabavlja sa bivšim dečkom Selene Gomez?

  1. Iskreno, kada sam tek videla ovu vest, pomislila sam da je sa Justin Bieberom! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.