Sudar megazvezda: Znate li kojim delovima planete vladaju Ari, Biebs, Sel, Demi i Taylor Swift?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
141
Views:
750

Nakon što u sredu pisali o tome kakav je odnos popularnosti Selene Gomez i Ariane Grande, danas imamo još interesantniju temu – odnos popularnosti megazvezda, odnosno mapu sveta koja pokazuje koja od njih dominira kojim kutkom naše planete!

U pomoć nam je pritekao Google Trends koji broji koliko je u kojoj zemlji pretraživana neka zvezda a kako je moguće poređenje najviše njih pet, mi smo se odlučili za Demi Lovato, Taylor Swift, Arianu Grande, Selenu Gomez i Justin Bieber. Da, izostavili smo 1D iz prostog razloga što momci sve više gube na popularnosti i tako će i biti sve dok se ne vrate.

Kad ubacimo svih pet zvezda, dobijamo prilično interesantne rezultate! Kao što možete primetiti, ljubičasto, odnosno Justin Bieber je taj koji ima dominaciju u čitavoj Južnoj Americi, Meksiku, Kanadi, čitavoj Africi, na dalekom istoku kao i Australiji i Novom Zelandu. On takođe drži i skoro čitavu zapadnu Evropu, uključujući tu Skandinaviju.

Sa druge strane, Taylor je prva samo u jednoj jedinoj zemlji – ali onoj koja je najbitnija za muzičare, što je Amerika! Interesantno, Selena Gomez je našla utočište u zemljama istočne Evrope, što uključuje Rusiju, Ukrajinu, Belorusiju, Kazahstan ili recimo Rumuniju, kao i neke azijske zemlje poput Turske ili Irana!

Na kraju, na mapi se žuti samo u Velikoj Britaniji, Italiji kao i u našem regionu, makar delimično! Dok je Hrvatska u bojama Justina Biebera, Srbija, BiH i Bugarska kao najveću megazvezdu vide Arianu Grande. Doduše, u sve tri zemlje su Ari, Sel i Biebs veoma popularni što samo potvrđuje našu teoriju da su ovo trenutno tri najveće megazvezde čiji bi koncerti imali najviše uslova za uspeh!

Pročitajte još  Prava sitnica: Biebsova kosa u prodaji, cena 40.000 evra!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

17 thoughts on “Sudar megazvezda: Znate li kojim delovima planete vladaju Ari, Biebs, Sel, Demi i Taylor Swift?

  1. Famozo, iako ste rekli da se borimo za koncerte Ariane Grande ili Selene Gomez (isla bih na oba, jer ih obe volim), da li to znaci da nema mesta za druge mega zvezde?Aki bi Justin krenuo na turneju da li bi mu takodje uputili poziv, da li bi se borili i za njegov dolazak (organizatori)?😮❤

  2. Ali Tayina popularnost je velika i kod nas, da li bi imalo sanse da nas posjeti u sklopu ,, Reputation " turneje???

    1. Izvini draga ali da mi Belieberi kazemo da je Tini budala ili kreten? Ne! Onda se i ti okani Justina ! Hvala lepo..

    2. Milim da si ti jedini kreten. Vrijeđaš Justina, a ako si Tinista trebala bi znati da je i Tini Belieber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.