Kako Shawn Mendes i Camila Cabello rešavaju njihove sitne rasprave?

Pevač Shawn Mendes već nam je i ranije govorio o problemima koje ima u njegovoj vezi sa Camilom Cabello. Prošle godine otkrio je da je zamalo upropastio odnos sa njom zbog svoje anksioznosti, a pre dva meseca čak i da se drao na nju što ga je zabrinulo da će joj sutra možda nauditi. Ali i pored svih problema njihova veza još uvek traje, a sada nam otkrivaju kako rešavaju svoje sitne rasprave!

Tokom svog pojavljivanja u najnovijoj epizodi ‘The Morning Mash Up’, Shawn je bio iskren sa fanovima kako on i Camila rade na svojim ne tako sjajnim delovima veze. Otkrio je da iako ulaze u sitne rasprave ponekad, njihova sposobnost komuniciranja i odanosti je ono što ih održava stabilnim u vezi.

”Definitivno se svađamo, i to su one najgore sitne rasprave. Ipak mislim da smo dobri i sklanjanju našeg ega sa strane i rešavati probleme razumno. Tako da nije uvek sve bajno, ali stvarno se lepo slažemo. Nikada nije ništa strašno, sama mala svađica.” rekao je.

”Koliko mi god nekad bilo teško da kažem, uvek se na kraju izvinim i kažem da nisam ja u pravu.” dodao je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Pogledajte Shawna Mendesa kao zvezdu šoua „MTV Unplugged“! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.