Selena Gomez iskreno: Ne verujem da ću ikada bataliti muziku!

Kada je reč o muzičkoj karijeri Selene Gomez mi smatramo da je ona jako uspešna, ali sama Sel je već par puta govorila da je u ovoj industriji ne shvataju ozbiljno. Ona je jako razočarana zbog toga i čak je govorila da bi njen mini album na španskom mogao biti i poslednji. Ipak, kako saznajemo od Selene lično ona ne veruje da će ikada bataliti muziku!

Iako je Sel početkom godine za časopis Vogue govorila da postoji mogućnost da batali muziku jer želi da se više fokusira glumu i producentski posao sada je promenila mišljenje. ”Ne verujem da ću ikada bataliti muziku. Ne govorim da želim Grammy, ali samo se osećam kao da radim najbolje što mogu, ali nije dovoljno. Ponekad mi zaista smeta” rekla je iskreno.

Sel je svoj prvi album na španskom objavila ranije ove godine i kako je izjavila bio je pravi izazov za nju. ”Mislim da je pričanje na španskom mnogo jednostavnije od pevanja. Dosta sam se fokusirala kako izgovaram reči da ne bih ispala ‘glupo’.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Novi HEJ! u prodaji uz poklon Violetta photocards!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.