Shawn Mendes: Najveći kompliment na svetu mi je kad me neko poredi sa Justinom Bieberom, on je moj uzor!

Mnogo je zvezda koje se ježe kad ih neko poredi sa Justinom Bieberom, pa odmah krenu onu priču o tome kako su oni ličnost za sebe i da se ljute kad ih porede sa drugima. Međutim, Shawn tako nešto doživljava mnogo pozitivnije!

“Ljuti možda ne znaju koliko se ja ugledam na Justina”, priča on u intervjuu za Rolling Stone. “Mislim da mu nikad nisam ni rekao da je on glavni razlog zašto se bavim muzikom”, dodaje on i time zauvek kupuje poštovanje svakog Beliebera. Uostalom, Shawn i sam kaže da je deo fandoma i to delima, a ne pričom!

“Naučio sam svaku pesmu! Od njega sam i naučio kako se peva. Svaki put kad mi neko spomene Biebera, ja ću uvek reći, ‘To je najveći kompliment koji ste mogli da mi date'”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza test: Koliko dobro poznaješ Justina Biebera?

3 thoughts on “Shawn Mendes: Najveći kompliment na svetu mi je kad me neko poredi sa Justinom Bieberom, on je moj uzor!

  1. Shawn je pravoi primjer za jednog mladom pjevaca.Ne znaamo ga uzivo ali kroz njegove pjesme ga upozajemo.Njegove pjesme me uvijek oraspoloze.Svaka cast Shawn.

  2. Nemam nista protiv Shawn,ali nije li uvek pricao da mu je Ed najveci idol?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.