Shawn Mendes: I lepo je ali i ružno kad me porede sa Biebsom!

14280430_1149640525083271_1203180148_n

Već činjenica da dolazi iz Kanade dovoljna je medijima da Shawna Mendesa stalno upoređuju sa Justinom Bieberom a mladi pevač kaže da je to sjajna stvar ali ujedno i noćna mora!

Upitan u šou Larryja Kinga šta on kaže na ta poređenja, Shawn je poručio, “Mislim da tu ima stvari koje volim ali i koje ne volim. Justin Bieber i Ed Sheeran su fenomenalni izvođači. Očigledno je da je moja muzika drugačija od Justinove i bliža Edovoj.”

Shawn je tokom razgovara otkrio i razne druge interesantne stvari, poput toga da bi voleo da jednog dana snimi nešto sa Aliciom Keys, da je najviše naučio gledajući nastupe Taylor Swift kao i da je njegov koncert u Njujorku rasprodat za pet minuta! Na kraju, on ističe i da je veoma zainteresovan za glumu! “Jako bih voleo da glumim. Mislim da u mojim spotovima možete videti tu glumu ali voleo da bih se okušam na tom polju.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martin Garrix: Biebs i ja radimo na nečemu!

3 thoughts on “Shawn Mendes: I lepo je ali i ružno kad me porede sa Biebsom!

  1. Shawn je neverovantan, i volela bih da bude poznat kao i Justin ali samo da se ne uobrazi kao Justin sada 😛 😀

  2. To je tacno sto kaze. Da sam ja poznata,ne bih volela da me stalno porede sa nekim,ali bi opet bilo lepo 🙂 Slusam i Shawna i Eda,ne znam da li je to do te vrate muzike,ali ih obojicu volim. Eda ipak malo vise ❤

  3. Pa on je nesto postigao u zivotu i samo da ga uporedzuju sa Jusom… U pravo je, lepo je ali ne uvek….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.