Shawn Mendes: I lepo je ali i ružno kad me porede sa Biebsom!

14280430_1149640525083271_1203180148_n

Već činjenica da dolazi iz Kanade dovoljna je medijima da Shawna Mendesa stalno upoređuju sa Justinom Bieberom a mladi pevač kaže da je to sjajna stvar ali ujedno i noćna mora!

Upitan u šou Larryja Kinga šta on kaže na ta poređenja, Shawn je poručio, “Mislim da tu ima stvari koje volim ali i koje ne volim. Justin Bieber i Ed Sheeran su fenomenalni izvođači. Očigledno je da je moja muzika drugačija od Justinove i bliža Edovoj.”

Shawn je tokom razgovara otkrio i razne druge interesantne stvari, poput toga da bi voleo da jednog dana snimi nešto sa Aliciom Keys, da je najviše naučio gledajući nastupe Taylor Swift kao i da je njegov koncert u Njujorku rasprodat za pet minuta! Na kraju, on ističe i da je veoma zainteresovan za glumu! “Jako bih voleo da glumim. Mislim da u mojim spotovima možete videti tu glumu ali voleo da bih se okušam na tom polju.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preokret: Justin Bieber ipak odlučio da zaštiti zbog svoju imovinu zbog razvoda od Hailey!

3 thoughts on “Shawn Mendes: I lepo je ali i ružno kad me porede sa Biebsom!

  1. Shawn je neverovantan, i volela bih da bude poznat kao i Justin ali samo da se ne uobrazi kao Justin sada 😛 😀

  2. To je tacno sto kaze. Da sam ja poznata,ne bih volela da me stalno porede sa nekim,ali bi opet bilo lepo 🙂 Slusam i Shawna i Eda,ne znam da li je to do te vrate muzike,ali ih obojicu volim. Eda ipak malo vise ❤

  3. Pa on je nesto postigao u zivotu i samo da ga uporedzuju sa Jusom… U pravo je, lepo je ali ne uvek….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.