Shawn Mendes oduševljen vezom Justina Biebera i Hailey Baldwin!

Mesecima, da ne kažemo godinama se nagađalo da su Shawn Mendes i Hailey Baldwin par, jer se dugo nisu razdvajali, a jednom ju je poveo i svojoj kući u Torontu. Ipak, mladi muzičar je oduvek tvrdi da su oni samo prijatelji, što potvrđuje i njegova reakcija na to što je Hailey sad sa Biebsom!

Gostojući u šou ETalk, on je rekao, “Mislim da je to sjajno. Ja ih oboje volim. Oboje su sjajni ljudi. Kad sam započinjao karijeru, svi su me pitali kako mi je što me porede sa Justinom? Ja sam bio u fazonu, ‘Mislite, kako se osećam zbog toga? To je najbolja stvar koju možete da mi kažete, on je car!'”

Shawn doduše isto tako kaže da ne može da zvanično potvrdi da su Hailey i Biebs zajedno jer nije razgovorao sa njima o tome, već je o svemu čuo iz medija. Ipak, sudeći po fotkama na kojima se njih dvoje ljube, prijatelji definitivno nisu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Senzacija u najavi: Zayn Malik gost na evropskoj turneji Justina Biebera?!

One thought on “Shawn Mendes oduševljen vezom Justina Biebera i Hailey Baldwin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.