Shawn Mendes o Biebsu i Edu: Obožavam ih, oni su razlog zašto sam muzičar!

Shawn Mendes ima tek 18 godina ali i pored toga već puni arene širom sveta na šta još uvek ne može da se privikne. Ipak, on je sa nogama čvrsto na zemlji a kaže da je dosta toga mogao da nauči od momka koji je bio na vrhu, pao na dno pa se vratio na vrh – Justin Bieber.

Shawn ističe da je Biebsa spasilo isto što i njega – obojica umeju da se okruže pravim ljudima. “Svako može da bude nadmen ako traži razlog za to. Bitno je da oko sebe imate prave ljude i da shvatite koliko sreće imate što se bavite ovim. Ja nikad nisam očekivao ovo”, priznaje on.

Shawn kaže da su Biebs i Ed Sheeran i najviše uticali na njega. “Kad sam odrastao, Biebsa sam slušao non-stop a Ed Sheeran je razlog zašto sam počeo da sviram gitaru, kaže on. “Mislim, njih dvojica su više od običnih umetnika, oni su razlog zašto ovo radim i to što me porede sa njima mi je najveći kompliment. To je dokaz da radim prave stvari!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skrillex o albumu "Purpose": Justin je definitivno odrastao!

6 thoughts on “Shawn Mendes o Biebsu i Edu: Obožavam ih, oni su razlog zašto sam muzičar!

  1. Po meni Shawn ima bolji glas od Eda i Biebsa, ali volim svo troje i stvarno ne znam ko ima bolju muziku ????❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.