Da li je Shawn Mendes spremio svadbeni poklon za Hailey Baldwin?Hailey Baldwin uskoro ulazi u bračne vode sa Justinom Bieberom, a Shawn Mendes uprkos tome nema razloga da ne ostane njen prijatelj.

Samim tim, novinare već interesuje da li je Shawn kao njen bliži prijatelj već smislio nešto jedinstveno da pokloni Hailey za venčanje! „Nisam još uvek počeo da razmišljam o tome, ali jako sam srećan zbog njih“ kratko ali emotivno je poručio Shawn za E! News. Verujemo da je Shawnu drago zbog svega, jer Justina ističe kao jednog od uzora, a Hailey je već poslao čestitku povodom veridbe.

Inače, Shawn u intervjuima možda i najčešće govori o svojoj anksioznosti, što bi svakome izgledalo čudno jer se to ne vidi na njegovim nastupima. Ipak, Shawn kaže da nervoza nikada ne prestaje! „Unervozim se pre svakoga nastupa. Mislim da to svi govore, ali ako se stvarno unervoziš, to znači da ti je stalo do toga. Da nisam nervozan, zabrinuo bih se“ priznaje Shawn.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Polako Justine": Justin strastveno obasipa Hailey poljupcima na hokejaškoj utakmici!

2 thoughts on “Da li je Shawn Mendes spremio svadbeni poklon za Hailey Baldwin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.