Shawn Mendes: Godinama sam voleo Camilu, ali ne i ona mene

Shawn Mendes imao je koncert u Šangaju, a u skladu sa tradicijom, tamo je i odgovarao na pitanja fandoma. Upitan da li je ikad imao priliku da oseti šta je to neuzvraćena ljubav i kako se ponašao u toj situaciji, on je sve iznenadio rečima da je upravo to osetio kad je reč o Camili Cabello!

“Pa, ako bih vam rekao čitavu priču o Camilli, to bi potrajalo. Rekao bih da se morate boriti za nekog ko vam se sviđa, jer ako tog nekog zaista volite, osvojićete ga”, pričao je on. On savetuje i fandom da prvo dobro razmisle da li vredi čekati neku osobu. “Budite sigurni da volite tu osobu. Morate biti sigurni.”

Shawn je ranije u intervjuu za V Magazine pričao da je Camilu zavoleo još 2014. godine kad su oboje bili na turneji Austina Mahonea. On je ispričao da je Camila jedina htela da provodi vreme sa njom, kao i da mu se jako dopala, iako mu je istovremeno izgledalo da je potpuno luda!

Pročitajte još  Startuju kvalifikacije za hit godine: Glasajte za pesme koje želite u finalu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.