Justin i Hailey se ponovo venčali, on sebe naziva divljakom!

Prethodnih dana nije moglo da se živi od besmislenih vesti o venčanju Justina Biebera i Hailey Baldwin koje zapravo i nema nikakav značaj jer su oni u braku više od godinu dana. Oni su konačno imali ceremoniju ovog ponedeljka, a Biebs se posebno zahvalio Haileyin roditeljima što su mu dali ruku svoje kćeri.

Biebs objavio staru fotku na kojoj je sa Hailey i njenim roditeljima a gde kaže, “Ja i moja žena i njen roditelji. Hvala vam što ste dozvolili vašoj kćerki da se uda za jednog divljaka kao što sam ja.” Kako mediji prenose, njima dvoma najviše je bilo stalo da obave crkveno venčanje jer su oboje religiozni, a kaže se da su oni jako ponosni što im je brak uopšte i potrajao godinu dana!

Ceremonija se inače rastegla na skoro nedelju dana, a Hailey i Justin u nedelju uveče imali su probnu večeru u jednom restoranu gde su im se između ostalih pridružili i Kendall Jenner, odnosno Scooter Braun. Oba Justinova roditelja bila su prisutna, a čitavu ceremoniju organizovala je Hailey, kojoj je Biebs dao odrešene ruke. Čestitamo, opet!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Justin i Hailey se ponovo venčali, on sebe naziva divljakom!

    1. Ja da se pojedem od ljubomore hahahaha na koga Bibera? jaooo nisam tako retardiran da budem ljubomoran na tog glupana koji se po drustvenim mrezama spreserava do se zeni i kako je sad miran hahahaha.

          1. Ja sa tobom nisam opsjednut, nego jednostavno koliko si smjesan trebas za komicara hahahaha predlozit cu te svojim prijateljima kad su tuzni da ti se jave da ih nasmijes hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.