Shawn Mendes ubeđen: Sad kad je sama, Camila Cabello će osvojiti svet!

Niko tako iskreno ne podržava Camilu Cabello kao što to čini Shawn Mendes! On je bio uz nju i kad je napustila Fifth Harmony a sad nas ubeđuje da uopšte ne treba da sumnjamo kako će ona biti uspešna kao solista.

“Trebalo bi da se pojavi neka velika sila da je spreči u pokoravanju sveta. Ona mi je bila tako sjajan partner pri pisanju pesama. Jedva da sam morao da progovorim da bi ona znala šta mislim”, priča Shawn za Billboard.

Kako kaže njen menadžer, Camila je mnogo toga naučila u svom bivšem bendu. “Ona je tamo odradila svoje. Fifth Harmony radile su neverovatno vredno 11 i po meseci godišnje, to je bila neverovatna škola”, ističe on dok producenti kažu kako su oduševljeni njenim talentom i vizijom.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV EMA nominacije: Dominacija Taylor Swift, okršaj Beliebera, Arianatora i Swiftieja u izboru za naj fandom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.