Najveći obožavalac: Camila Cabello izvela svoj novi hit na TV-u, Shawn Mendes ne može da dođe sebi!

Shawn Mendes već godinama toliko lepo govori o Camili Cabello da mnogima deluje prosto neverovatno činjenica da oni niti su par niti su o tome ikad razmišljali. Ipak, nakon njenog nastupa u šoua Jimmyja Fallona, mnogi ponovo očekuju da ih vide zajedno!

Cam ne samo da je zvučala fantastično već je i izgleda senzacionalno u crvenom kombinezonu dok je paradila scenom i pevala pesmu “Havana” u kojoj govori kako se zaljubila u glavnom gradu Kube odakle potiču njeni roditelji. Ipak, niko nije bio tako oduševljen kao Shawn Mendes.

“Vidite li ovo!!! Camila Cabello je je bukvalno najkul osoba na planeti Zemlji”, napisao je on uz YouTube link videa. Ako je ovo zaista prijateljstvo onda je to najbolji dokaz da iskrena muško-ženska prijateljstva zaista postoje!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza fandom awards: Glasajte za najbolji novi fandom i fandom koji je najviše porastao, po jednom na svakih sat vremena!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.