Camila Cabello provela dan sa Shawnom i njegovim roditeljima!

Iako se Shawn Mendes još uvek javno nije oglasio povodom veze sa Camilom Cabello, njih dvoje su još uvek nerazdvojni i provode što je više vremena moguće kako bi učvrstili svoju vezu koja se razvija brzo! Par je skoro svakodnevno snimljen zajedno na ulicama ili drugim mestima Njujorka ili drugog američkog grada kako uživa zajedno, a sada su otišli korak dalje – Camila je provela dan sa Shawnom i njegovim roditeljima!

Cam i Shawn viđeni su u Njujorku ovog petka kako se drže za ruke dok ne skidaju osmehe sa lica. Ipak, to nije sve! Nakon što je Shawn proslavio svoj 21. rođendan, u posetu su mu došli i njegovi roditelji koji su proveli dan sa svojim sinom i njegovom devojkom. Camila je bila u širokom duksu, farmerkama i belim patikama i nije dozvolila da čitav događaj ne prođe u opuštenoj varijanti.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Anjin blog: Sedam slavnih prijatelja koje volim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.